BIRKMAR

Concept Development - Public Relations - Management - Events


MONA GRUDT

For booking av Mona Grudt kontakt agent:
Friedrich Birkmar - tlf: 90161007 - mail: contact@birkmar.com


Mona Grudt er aktuell som skribent, foredragsholder, programleder, konferansier/møteleder, sanger og modell. Hun er talsperson og modell for Garnier Nutrisse/Lóreal og programleder for Bryllupskanalen på YouTube.

Mona Grudt ble kåret til Miss Universe i 1990, en tittel som brakte henne verden rundt, og som ga henne spennende jobber som deltagelse på bl.a. Late Night med David Letterman, turné med Bob Hope, og gjesteroller i Star Trek og Santa Barbara. Senere bodde Mona 6 år i Los Angeles, hvor hun bl.a tok timer på The Acting Center, og jobbet med store TV reklamer og modelloppdrag.

I 2007 vant hun superfinalen i Skal Vi Danse, noe som har inspirert til å fortsette med dans. Hun har jobbet som programleder på flere direktesendinger på ulike TV kanaler, blant annet den direktesendte Frøken Norge kåringen 6 år på rad, Norway´s Next Top Model, Miss Texas USA, Nyttårskonserten og gameshowet Fullt Hus hvor det ble lagd 140 programmer.

Mona har jobbet som redaktør av et bryllupsmagasin i 18 år, og har i den forbindelse blitt hele Norges bryllupsekspert. Hun har en egen bryllupsmesse på Grand Hotell hvert år, og jobber i tillegg for mange andre bryllups- og motevisninger som konferansier. I tilegg har Mona designet brudekjole og er sertifisert vigsler for Human-Etisk Forbund. I midten av 2018 lanseres “Bryllupskanalen men Mona Grudt” på YouTube.

Mona har vært gjesteartist på juleplaten til Are Hembre. Våren og høsten 2014 gjorde hun rollen som Maria Magdalena i konsertversjonen av musikalen Jesus Christ Superstar i Trondheim. Mona deltok på NRK´s Beat For Beat i 2015 og kombinerer ofte sine konferansierjobber med sang.

I 10 år har hun hatt en rekke oppdrag sammen med tidligere ordfører Marvin Wiseth hvor de har ledet store arrangementer og konserter sammen. De to blir ofte booket som toastmastere, og får mange flotte tilbakemeldinger for sin gode kjemi sammen på scenen.

Mona er aktuell med foredraget «Mot alle odds», hvor hun viser og forteller om den unike reisen hun gjorde som 19 åring hvor hun gikk fra en anonym tilværelse til å havne i hele verdenspressens søkelys. Hun møtte en del tøffe utfordringer. Hvordan taklet hun det? Hvordan har hun levd av sitt eget varemerket i over 25 år? Mona forteller om skjønnhets-presset og hvordan tørre å ta nye utfordringer å utvikle seg selv i voksen alder, og hvor viktig det er med tankens kraft.